Jesienna zupa marchewkowa
Zupa marchewkowa

Wartości odżywcze:
  • Energia( 6 porcji): 774 kcal
  • Białka: 20.8 g
  • Tłuszcze: 4.06 g
  • Węglowodany: 177 g
Składniki:
  • kilogram marchewek
  • seler korzeniowy 400g
  • ziemniak 150g
  • cebula 105g
  • imbir świeży
  • czosnek surowy (20g – 4 ząbki)
  • sól, pieprz
Sposób przygotowania:
Warzywa pokroić na mniejsze części i zalać wodą tak aby je przykryła. Gotować aż warzywa będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem. Jak zupa delikatnie ostygnie zblendować ją.

23163884_1688449874519135_1722515168_n

Dietetyk Sylwia_Jajuga-01

Sylwia Jajuga
dietetyk

Nowość! Kuracja Online

Napisz do nas!

Umów się na wizytę