dietetyk wiecej info

Natalia Bobowik – osiągnięcia i rozwój zawodowy

Szkolenia: Warsztaty z Inteligencji Emocjonalnej organizowane przez Ruch Akademicki Pod Prąd (kwiecień 2018) V konferencja Naukowo-Szkoleniowa ALAB laboratoria “Przepuszczalne jelita problem interdyscyplinarny” (czerwiec 2017) Konferencja “Interdyscyplinarne Leczenie Niepłodności. Fizjologiczne aspekty…

więcej



Urszula Stankiewicz – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie: 2018 – Psychodietetyka Polski Instytut Dietetyki 2018 – kurs Dietetyki Zaawansowanej Polski Instytut Dietetyki 2017 – Uzyskanie tytułu Dietetyk w Polskim Instytucie Dietetyki w Warszawie 2005 Międzynarodowa Szkoła Menagerów…

więcej



Szymon Kamiński – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie: Dietetyka, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, moduł: Doradztwo i konsultacje dietetyczne, studia stacjonarne I stopnia, 2015-2018 Konferencje i szkolenia: Konferencja ZdrowyUczeń.org organizowana przez Wyższą Szkołę Zdrowia, Urody i Edukacji oraz…

więcej



mgr inż. Małgorzata Olchowska

Wykształcenie: 2013 – uzyskanie tytułu magistra na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka na Wydziale Nauk o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie; 2012 – ukończenie studiów inżynierskich na kierunku Technologia Żywności…

więcej



Zuzanna Wieła – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie: Dietetyka, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, moduł: Doradztwo i konsultacje dietetyczne, studia stacjonarne 2015- 2018 wykształcenie I stopnia Konferencje i szkolenia: Konferencja ZdrowyUczeń.org organizowana przez Wyższą Szkołę Zdrowia, Urody i…

więcej



Ewa Marchlewska – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie: 2014 – 2016 – Dietetyka, studia stacjonarne II stopnia 2011 – 2014 – Dietetyka, studia stacjonarne I stopnia Szkolenia, konferencje, osiągnięcia: Szkolenie SOIT – School Of Insulinresistance Therapy; uzyskany…

więcej



Mariusz Brodnicki – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Autorstwo i redakcja wybranych publikacji książkowych: 2017 Kulturowe i zdrowotne aspekty jedzenia 2016 Wybrane zagadnienia z edukacji żywieniowej i aktywności fizycznej 2016 Rolnictwo przyjazne naturze (żywność ekologiczna) 2015 W kręgu…

więcej



Nowość! Kuracja Online
×

Napisz do nas!

Umów się na wizytę