Aleksandra Radomska – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie:
  • 2011-2014 Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie- kierunek Dietetyka, licencjat;
  • 2014-obecnie Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie- kierunek Gastronomia-sztuka kulinarna.
  Doświadczenie zawodowe:
  • Praktyka w Domu Pomocy Społecznej „Niezapominajka” w Elblągu na stanowisku dietetyka
  • Praktyka w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym w Olsztynie na Oddziale Klinicznym Endokrynologii, Diabetologii i Chorób Wewnętrznych na stanowisku dietetyka;
  • Praktyka w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym w Olsztynie na Oddziale Klinicznym Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej i Chirurgii Kręgosłupa na stanowisku dietetyka;
  • Praktyka w poradni dietetycznej i dziale żywienia w Wojewódzkim Specjalistycznym Szpitalu Dziecięcym w Olsztynie na stanowisku dietetyka;
  • Praktyka w poradni chorób układu pokarmowego i chorób metabolicznych w Specjalistycznym Szpitalu Dziecięcym w Olsztynie na stanowisku dietetyka.
Udział w szkoleniach oraz projektach:
  • Udział w szkoleniu „Autoimmunologia – czy tylko choroba Hashimoto?” Organizowaną przez Polskie Stowarzyszenie Chorych na Hashimoto, Olsztyn, marzec 2015;
  • Udział w szkoleniu ”Wspomaganie żywieniowe w chorobie Hashimoto ” Organizowaną przez Polskie Stowarzyszenie Chorych na Hashimoto, Olsztyn, marzec 2015;
  • Udział w projekcie „Zdrowie pod Kontrolą IFMSA- Olsztyn” na stanowisku dietetyka-przeprowadzanie wywiadów żywieniowych, układanie indywidualnych jadłospisów, edukacja żywieniowa, Olsztyn, kwiecień 2015;
  • Udział w projekcie „Warmińskie Metamorfozy” na stanowisku dietetyka – przeprowadzanie wywiadów żywieniowych, układanie indywidualnych jadłospisów, edukacja żywieniowa, Olsztyn, październik 2015.
Nowość! Kuracja Online

Napisz do nas!

Umów się na wizytę