Edyta Gotfryd – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie:
  • 2011 – 2014 – uzyskanie tytułu licencjata na kierunku dietetyka na Wydziale Nauk o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego;
  • 2014 – 2016 – uzyskanie tytułu magistra na kierunku dietetyka na Wydziale Nauk o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego;
Doświadczenie zawodowe:
  • Dietetyk – przychodnia „Dorodent” – współpraca z dziećmi i młodzieżą;
  • Praktyki zawodowe w szpitalach na terenie Warszawy – Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny przy Banacha 1a, Centralny Szpital Kliniczny MSWiA, Wojskowy Instytut Medyczny z Centralnym Szpitalem Klinicznym Ministerstwa Obrony Narodowej, Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny im. prof. W. Orłowskiego CMKP, Szpital Bródnowski;
  • Praktyki w Instytucie Żywności i Żywienia w Warszawie;
  • Staż zawodowy – dietetyk kliniczny w Instytucie Hematologii i Transfuzjologii w Warszawie;
  • Wolontariusz – Bank Żywności SOS w Warszawie;
  • Edukator i koordynator projektu Europejskiego Stowarzyszenia Studentów Medycyny „EMSA Meet the Dietician”;
Kursy, konferencje, warsztaty:
  • Konferencja VI Warszawskie dni nauki o żywieniu człowieka na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym, Warszawa 2014;
  • V Ogólnopolska Konferencja Dietetyki Congressus Dietetica, Łódź 2015;
  • Konferencja naukowo – dydaktyczna pod Patronatem JM Rektora prof. Dr hab. Marka Krawczyka „Systemy wsparcia w chorobach przewlekłych” Warszawa 2015
  • Poradnictwo dietetyczne w „Dniu otwartym Instytutu Żywności i Żywienia”, Warszawa 2015
  • Warsztaty „Rola motywacji w dietoterapii. Jak wydobywać i wzmacniać motywację w pracy z pacjentem”, Warszawa 2016
  • Szkolenie o specjalności dietetyka kliniczna Poradnia MedFood – „Tarczyca w ujęciu praktycznym” , Warszawa 2017
Nowość! Kuracja Online
×

Napisz do nas!

Umów się na wizytę