Ewa Marchlewska – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie:

  • 2014 – 2016 – Dietetyka, studia stacjonarne II stopnia
  • 2011 – 2014 – Dietetyka, studia stacjonarne I stopnia

Szkolenia, konferencje, osiągnięcia:

  • Szkolenie SOIT – School Of Insulinresistance Therapy; uzyskany tytuł: Specjalista przyjazny insulinoopornym” (październik 2017)
  • Szkolenie (część teoretyczna i praktyczna) „Vademecum Dietetyki Klinicznej. Część I: Dieta w chorobach tarczycy, PCOS i insulinooporności według Evidence Based of Nutrition” (lipiec 2017)
  • III Konferencja Naukowo – Szkoleniowa ALAB laboratoria – Borelioza, wyzwanie diagnostyczne i terapeutyczne (czerwiec 2017)
  • Kurs o specjalności Edukator w cukrzycy (styczeń 2016 r.)
  • Laureatka Nagrody Rektora Uniwersytetu Medycznego w Łodzi dla najlepszych absolwentów Wydziału Nauk o Zdrowiu
    Udział w III, IV, V, VI Ogólnopolskiej Konferencji Dietetyki „Congressus Dietetica”