Kategoria: dietetyk wiecej info

Natalia Pietrzak – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie: 2014-2017 – studia magisterskie na kierunku dietetyka na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi 2010-2014 – studia inżynierskie na kierunki technologia żywności i żywienia człowieka na Uniwersytecie Technologiczno-Przyrodniczym w Bydgoszczy Uczestnictwo w konferencjach i szkoleniach: Kurs Dietetyki Sportowej VI Ogólnopolska Konferencja Dietetyki V Ogólnopolska Konferencja Dietetyki

Magda Sałacka – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie: 2017 rozpoczęte studia magisterskie na kierunku dietetyka w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie 2015 – 2017 studia licencjackie na kierunku dietetyka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu, tytuł pracy lic: “Częstotliwość spożycia produktów mleczarskich bez i z dodatkami przez dzieci w wieku 7-14 lat”. Uczestnictwo w kursach, szkoleniach i konferencjach: Szkolenie...

Agnieszka Goździk – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Dietetyk Agnieszka Goździk regularnie uczestniczy w konferencjach i szkoleniach z zakresu dietetyki w celu doskonalenia swojej wiedzy i warsztatu. Rozwój zawodowy: 2012 – Studia Podyplomowe –Uniwersytet Wrocławki kierunek: Psychologia Zarządzania 2017 – Studia Podyplomowe ukończone na wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności , Żywienie człowieka w profilaktyce zdrowotnej– Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu...

Aleksandra Jędrych – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Dietetyk Aleksandra Jędrych regularnie uczestniczy w konferencjach i szkoleniach z zakresu dietetyki w celu doskonalenia swojej wiedzy i warsztatu. Udział w konferencjach i szkoleniach: “Dietoterapia chorób autoimmunologicznych tarczycy”, 2016; “Holistyczne spojrzenie na dietoterapię dny moczanowej”, 2016; “Konferencja dla zdrowia”, 2016; “II Narodowy Kongres – Nowatorskie metody leczenia nadwagi i otyłości”, 2016; “Diagnostyka...

Sylwia Jajuga

Wykształcenie: 2016 – Ukończenie studiów inżynierskich na kierunku Dietetyka na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Doświadczenia zawodowe: Praktykant – dietetyk w Poradni Leczenia Otyłości przy Krakowskim Szpitalu Specjalistycznym im. Jana Pawła II; Praktykant – dietetyk w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim nr 1 im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie; Praktykant – dietetyk w Niepublicznym Przedszkolu „Radosne...

mgr Patrycja Kulczycka

Dietetyk Patrycja Kulczycka ukończyła: Studia licencjackie na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika Collegium Medicum im. Ludwika, kierunek: DIETETYKA Studia magisterskie na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika Collegium Medicum im. Ludwika Rydygiera w Bydgoszczy, kierunek: DIETETYKA Doświadczenie w pracy z pacjentem zdobywała podczas praktyk w: Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym im. L. Rydygiera w Toruniu Szpitalu Uniwersyteckim im. dr...

Agnieszka Pompecka

Dietetyk Agnieszka Pompecka w ramach rozwoju i pogłębiania umiejętności: – Działała w Studenckim Szkole Naukowym Dietetyki Wyższej Szkoły Zdrowia, Urody i Edukacji w latach 2014-2016 – Odbywała praktyki dietetyczne między innymi w Wielkopolskim Centrum Onkologii im. Marii Skłodowskiej-Curie, oraz w Centrum Naturalnego Odżywiania „Orkiszowe Pola” w latach 2013-2016 W celu poszerzania wiedzy...

mgr Aleksandra Pasich

Wykształcenie: 2014 – uzyskanie tytułu licencjat na kierunku Dietetyka na Wydziale Nauk Medycznych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie; 2015 – ukończenie studiów podyplomowych na kierunku Żywienie i wspomaganie dietetyczne w sporcie na Wydziale Wychowania Fizycznego Olsztyńskiej Szkoły Wyższej im. Józefa Rusieckiego; 2016 – uzyskanie tytułu magister na kierunku Biotechnologia Molekularna na Wydziale Biologii...

mgr inż. Elżbieta Bujak

Zdobywałam wykształcenie w Akademii Rolniczej w Krakowie i podczas studiów podyplomowych Dietetyki i Planowania Żywienia w Wyższej Szkole Ekonomii, Prawa i Nauk Medycznych w Kielcach.  Ważnym etapem w mojej pracy zawodowej było także ukończenie szkoły Diet Coachingu Urszuli Mijakoskiej, i uzyskanie tytułu certfikowanego diet coacha.  W 2018  ukończyłam szkolenie SOIT( School Of...

mgr Katarzyna Sulewska

Członek Zwyczajny Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków, od 2015 r. Konferencja „Żywienie w chorobach autoimmunizacyjnych. Między koncepcjami patofizjologicznymi a evidence-based nutrition”, listopad 2015 Konferencja „Trends in Dietetics 2015”, listopad 2015 Konferencja „Osiągnięcia i wyzwania w gastroenterologii dziecięcej. Najnowsze wytyczne”, październik 2015 Szkolenie „Budowanie masy na diecie wegańskiej”, lipiec 2015 Szkolenie „Dietetyka sportowa w teorii...

Marta Heller-Surowiec

Dietetyk Marta Heller-Surowiec w ramach rozwoju zawodowego wzięła udział w szkoleniach i kursach: Szkolenia: szkolenie „Skuteczna diagnoza i interwencja dietetyczna u pacjentów po 60 roku życia – aspekty teoretyczne i praktyczne” listopad, grudzień 2017r.; szkolenie „Żywienie pacjentów po zabiegach bariatryczych” organizowane przez Centrum Szkoleń Dietetyki Klinicznej, maj 2017r.; szkolenie „Dietocoaching I i...

M.-Rogowska

mgr inż. Milena Rogowska

Absolwentka Dietetyki oraz Technologii Żywności i Żywienia Człowieka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie. Dietetyka od zawsze była moją pasją. W tym zawodzie ważne jest, aby robić to co się naprawdę kocha. Już w dzieciństwie lubiłam pomagać w kuchni, testować nowe przepisy oraz ćwiczyć. Z czasem zaczęłam pogłębiać swoja wiedzę żywieniową. Uważam, że...

×