Tomiła Karwowska – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie:

  • 2018 rozpoczęte studia magisterskie na kierunku dietetyka na Śląskiej Wyższej Szkole Medycznej w Katowicach
  • 2015 – 2018 studia licencjackie na kierunku dietetyka na Śląskim Uniwersytecie Medycznym w Katowicach, tytuł pracy lic: “Badanie i porównanie wiedzy żywieniowej konsumentów żywności ekologicznej oraz konsumentów konwencjonalnej żywności”.

Konferencje i szkolenia:

  • Szkolenie „Sport Nutrition – Ketogenic & Carb Cycling”. Katowice, 07.04.2018 Premium Sport Academy
  • Konferencja „Superfoods”. Katowice, 10.03.2018 Śląskie Centrum Zdrowia
  • Szkolenie „Żywienie, kobieta a sport”. Warszawa, 20.01.2018 Akademia Dietetyki Sportowej
  • Szkolenie „Dieta roślinna w sportach siłowych” 01.04.2017 dr Damian Parol
  • Konferencja ,,Passion Education Inspiration”. Warszawa, 18.03.2017 PGE Narodowy
  • Konferencja „Psychodietetyka, zrozumieć żywienie”. Katowice 03.12.2016 Śląskie Centrum Zdrowia.