Aleksandra Jędrych – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Dietetyk Aleksandra Jędrych regularnie uczestniczy w konferencjach i szkoleniach z zakresu dietetyki w celu doskonalenia swojej wiedzy i warsztatu.



Udział w konferencjach i szkoleniach:

  • “Dietoterapia chorób autoimmunologicznych tarczycy”, 2016;
  • “Holistyczne spojrzenie na dietoterapię dny moczanowej”, 2016;
  • “Konferencja dla zdrowia”, 2016;
  • “II Narodowy Kongres – Nowatorskie metody leczenia nadwagi i otyłości”, 2016;
  • “Diagnostyka i prowadzenie pacjenta z celiakią”, 2017;
  • “Dietetyk w polskim systemie ochrony zdrowia w perspektywie wyzwań medycyny klinicznej i zdrowia publicznego”, 2017;
  • “Dialog motywujący”, 2016;
  • “Autoagresja – kiedy i jak dietetyk może pomóc?”, 2017;
  • “Nowoczesna diagnostyka w gabinecie dietetyka”, 2017;
  • “Nowoczesna diagnostyka celiakii”, 2017;
  • Kursy I i II stopnia Akademia Dietetyki, 2016.

Prace dyplomowe:

  • “Aloes jako źródło bioaktywnych składników i jego właściwości prozdrowotne”;
  • “Optymalizacja procesów obróbki wstępnej w produkcji dietetycznych chipsów jabłkowych”.

Prowadzone warsztaty:

  • “Otyłość wśród dzieci i młodzieży w wieku szkolnym – problem do rozwiązania”, 2017;
  • “Wiosenne warsztaty zdrowego odżywiania”, 2017.