Magda Sałacka – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie:

  • 2017 rozpoczęte studia magisterskie na kierunku dietetyka w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • 2015 – 2017 studia licencjackie na kierunku dietetyka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu, tytuł pracy lic: “Częstotliwość spożycia produktów mleczarskich bez i z dodatkami przez dzieci w wieku 7-14 lat”.


    Uczestnictwo w kursach, szkoleniach i konferencjach:

  • Szkolenie “Nadwrażliwości pokarmowe i zaburzenia mikroflory jelitowej, a choroby cywilizacyjne” – II 2017r.
  • I Ogólnopolska konferencja dla specjalistów“Naturalne terapie w praktyce” – II 2017r.
  • Konferencja Żywieniowa “ Leczenie i dietoterapia w chorobach cywilizacyjnych” – V 2017r.
  • Konferencja “Neurobiota 2.0, Autyzm i borelioza, fitoterapia i żywienie pacjentów” – XI 2017r.